home

NIEUWS

 

Beauty Trade Special: Reminder! 

Nog maar een maand en dan is het zover: De grootste vakbeurs van Nederland voor professionals opent haar deuren van 7 t/m 9 april in Utrecht.

Uiteraard zal Webecos hier ook weer aan deelnemen. Naast het opsnuiven van onze nieuwigheden, kunt u ook weer profiteren van onze gebruikelijke 10% beurskorting en wij zullen diverse pakketten aanbieden. Houd de nieuwsbrief in de gaten want wij zullen u op de hoogte houden van onze aanbiedingen!


Ook ons zusterbedrijf Corrective Cosmetics zal weer te vinden zijn met de merken Dr. Tadlea, Thalion en UNG. Dit voorjaar bent u in de gelegenheid om model te liggen voor een heerlijke behandeling op onze stand of een make-up die aangebracht wordt op het make-up plein door Visagiste en winnares van de Make-up Awards 2017: Jedidjah Kuijten.
Klik hier en geef u op snel op voor één van onze behandelingen op de beurs:
- Dr. Tadlea Bioplasma Treatment
- Thalion Hydra Lifting Express (Lift Absolute)
- Make-up UNG

Wees er snel bij want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.
U kunt ons vinden op de volgende standnummers:
Webecos Elementary Skincare en UNG: Hal 10, E.100
Corrective Cosmetics (Dr. Tadlea en Thalion): Hal 10, E.110

Wij hopen u te kunnen verwelkomen!
LET OP: Wist u dat de 10% beurskorting ook de week vóór en de week ná de beurs geldt op uw bestelling? Op alle bestellingen die geplaatst worden van 2 t/m 15 april zal de korting verrekend worden! Houd er wel rekening mee dat wij 2 april (Tweede Paasdag) gesloten zijn. Bestellingen kunnen die dag dus alleen per e-mail of via onze webshop geplaatst worden.

Overige beurzen
Deze maand zullen wij ook te vinden zijn op de volgende beurzen:
9-11 maart 2018 - Beauty Dusseldörf (Webecos en UNG)
10-12 maart 2018 - Estetika beurs in Brussel (Webecos)
15-19 maart 2018 – Cosmoprof in Bologna (UNG)

NIEUW: Ampullen!
Webecos introduceert een nieuwe uitbreiding van onze ampullencollectie!

Active Hyaluron
Dit concentraat geeft een krachtige hydratatie boost en verstevigt de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid in staat is een hoog gehalte aan vocht vast te houden en is daarmee geschikt voor elk huidtype. Bovendien helpt Active Hyaluron het verlies van huidelasticiteit te voorkomen en de zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen.
 

Caviar
Dit concentraat revitaliseert de huid en brengt haar in balans. Het voorziet de huid van vitale ingrediënten zoals proteïnen en aminozuren uit het Caviar extract. Caviar bevat ongeveer 25% proteïnen en vele vitaminen waaronder een hoog gehalte aan vitamine A, B, D en E.

Reviving Detox
Dit concentraat activeert het detoxificatieproces van de huid, stimuleert huidvernieuwing en de huidstructuur en de barrièrefunctie van de huid verbetert. Reviving Detox is uitermate geschikt bij pigmentatie na UV-beschadigingen en ouderdomsvlekken. Het geeft de huid weer intense frisheid.


Een doosje bevat 7 ampullen van 2ml. Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Cursusagenda:
Ma 12 maart: Cursus Bindweefselmassage in Zoetermeer
Wo 14 maart: Cursus Minilift in Zoetermeer

Contact informatie

Corrective Cosmetics BV
Schweitzerlaan 84
1187 JD Amstelveen
T. 0031 20 64 129 86
F. 0031 20 64 739 64
E. info@correctivecosmetics.com

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK